Ediția: Luni 13 ianuarie 2025 Nr. 6791
Ediția: Luni 13 ianuarie 2025 Nr. 6791

GALERIE FOTO: Polonice oltenești


www.traditiiculinareromanesti.ro

Ingrediente:
1 ceapă roșie mare;
2 ouă;
250 g de cașcaval;
350 g de cârnați;
mălai Gold Maya
1/2 ardei gras roșu;
1 legătură de pătrunjel verde.

Mod de preparare: 
Ouăle se fierb și se dau prin răzătoarea mică sau prin mașina de tocat Heinner. Cașcavalul se dă și el prin răzătoare sau mașina de tocat, apoi se amestecă cu ouăle și se frământă ca o pastă. Cârnații se prăjesc în untură sau ulei, apoi se taie pe mijloc și se scoate carnea din ei. Pasta de ou și cașcaval se modelează sub forma unor biluțe, în mijlocul cărora se pune puțină carne. Biluțele se tăvălesc printr-o tocătură de verdeață și ardei roșu, apoi se pun la rece. Se servesc în polonice de ceapă roșie cu mămăliguță din mălai Gold Maya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?