Unul și-a bătut nevasta, altul și-a înțepat vecina cu furca

0
592


Doi bărbați, unul din Vînători, iar celălalt din Păulești, au fost trimiși în judecată pentru loviri. Primul și-a agresat nevasta, cel de-al doilea vecina. 
Mircea Ionuț B., de 38 de ani, din comuna Vînători, va fi judecat pentru că, pe data de 29 mai, și-a lovit soția cu palma peste față, apoi a împins-o, trântind-o la pământ. Femeia a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru refacere, iar la audieri, bărbatul a recunoscut că a împins-o, dar nu și că a lovit-o. El a susținut că femeia a căzut pur și simplu pe pat și apoi pe podea. În fața procurorilor a susținut că a împins-o din cauza geloziei.
    Cel de-al doilea bărbat trimis în judecată este Vasile C., de 60 de ani, din comuna Păulești. La data de 11 iunie, pe fondul unui conflict mai vechi, acesta a lovit o femeie cu pumnii și a înțepat-o cu o furcă în zona picioarelor, dar și pe corp. Victima a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Victima și agresorul au proprietățile învecinate și au avut dispute și anterior acestei altercații. În ziua cu pricina, bărbatul a observat-o pe femeie în grădină și a atacat-o. La audieri, Vasile C. a recunoscut comiterea faptei și a motivat că a lovit-o pe vecină deoarece aceasta a pornit scandalul și a vrut să-l lovească prima. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here