TRAGEDIE! Tatăl tânărului fotbalist care s-a aruncat în faţa trenului, S-A SINUCIS la fel ca fiul său

17
6101    Tatăl fostului fotbalist Ionuț Lucian Radu, de 21 de ani, din Cîrligele, care s-a aruncat în fața trenului în urmă cu câteva zile, s-a sinucis aseară. Ca și fiul său, el a ales să se arunce tot în fața trenului. Potrivit surselor noastre, Emil Radu, tatăl fostului fotbalist, s-a sinucis în același loc și în același mod în care a făcut-o fiul său în noaptea de luni spre marți. Bărbatul, care trebuia să-și îngroape copilul astăzi, după cum ne-au spus localnicii, a mers aseară în comuna Golești. La trecerea la nivel cu calea ferată, în apropiere de locul în care s-a sinucis fiul său, el s-a aruncat în față trenului particular Iași-Brașov. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc, neavând nicio șansă la viață.
    După ce au fost sesizați, polițiștii de la Transporturi Feroviare au mers în zonă pentru a face cercetări, stabilind că bărbatul decedat este chiar tatăl tânărului care s-a sinucis în noaptea de luni spre marți. Informația a fost confirmată de primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, care s-a declarat șocat de cele întâmplate. „Ceea ce s-a întâmplat este o adevărată tragedie. Băiatul nu a fost încă înmormântat, urma ca mâine (astăzi-n.r.) să fie condus pe ultimul drum”, a spus Ștefan Moscu.
    Cunoscuții familiei Radu spun că Ionuț Lucian ar fi recurs la gestul extrem de a se sinucide pentru că era supărat că a sa iubită a plecat la muncă în Italia, dar și pentru faptul că tatăl său ar fi avut o relație extraconjugală. Potrivit acestora, Emil Radu se simțea vinovat pentru moartea fiului său, alegând să-și pună capăt zilelor în același mod în care a făcut-o în urmă cu câteva zile Ionuț Lucian.
Reamintim că Ionuț Lucian Radu, din comuna Cîrligele, și-a pus capăt zilelor în noaptea de luni spre marți. El s-a aruncat în fața unui tren și nu a mai avut nicio scăpare. În apropierea locului în care a fost găsit cadavrul tânărului, anchetatorii au descoperit mașina acestuia și cheile, puse lângă una dintre roți, dar și două bilete de adio. Unul era adresat mamei sale, iar celălalt iubitei, plecată în Italia. Gestul tânărului, care era component al echipei de fotbal Voința Cîrligele, i-a uimit pe toți cei care îl cunoșteau. Primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, ne-a spus că Ionuț Lucian Radu era un băiat extrem de cuminte, care nu a creat niciodată probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here