Week-end plin cu fotbal pe terenurile din judeţ

0
749


Sâmbătă, 20 septembrie, este programată a doua etapă din Superliga Altdorf Tehnik la fotbal, competiție care are 10 echipe. După retragerea din campionat a echipelor Åžoimii Mircești, ASS Victoria Pufești, Victoria Gologanu și Energia Vulturu, la startul sezonului 2014-2015 se vor alinia alte două formații: FCM Adjud, echipă ce a primit un loc din partea Adunarii Generale a AJF Vrancea și una din echipele retrogradate în sezonul precedent, AS Cîmpinenaca. FC Mărășești a renunțat la locul din Superligă.  
Cele zece echipe înscrise vor juca în sistem tur-retur, în total 18 etape. 
După disputarea acestora, primele patru clasate vor juca în play-off, în sistem tur-retur, urmând ca echipele să plece de la zero. La fel se va întâmpla și în play-out, unde ocupantele locurilor 5-8, vor juca tur-retur. Ocupantele locurilor 9 și 10 vor retrograda în liga a cincea. Ocupanta locului opt în play-out va juca un meci de baraj, tur-retur, cu ocupanta locului trei în liga a cincea. Câștigătoarea dublei va avea dreptul de a participa în Superliga Altdorf Tehnik.
  Programul etapei a doua (sâmbătă, 20 septembrie – orele 17.00):

Selena Jariștea – AS Cîmpineanca,
AS Suraia – FC Panciu,
FCM Adjud – Voința Cîrligele,
Victoria Gugești – Voința Odobești.
Partida Unirea Å¢ifești – Euromania Dumbrăveni se joacă duminică, orele 11.00, la Jariștea. 
Partida AS Cimpineanca – Euomania Dumbraveni, din prima etapă, se va juca la o dată ulterioră.
   Åžase partide în prima fază a Cupei României
Cele 13 echipe de fotbal înscrise în liga a cincea vor lua parte la primul tur al fazei județene a Cupei României. În primul tur vor participa următoarele formații: Åžoimii Mircești, Victoria Vînători, Trotușul Ruginești, Victoria Pufești, Viitorul Biliești, Unirea Milcovul, Podgoria Cotești, Flacăra Urechești, Voința Slobozia Ciorăști, Dinamo Tătăranu, Viitorul Vîrteșcoiu, Tractorul Nănești și Voința Răstoaca. 
Partidele din primul tur se vor desfășura într-o singură manșă duminică, 21 septembrie, cu începere de la orele 11.00. Dacă la finalul meciului scorul este egal se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare. 
 Programul partidelor:
1. Åžoimii Mircești – Tractorul Nănești,
2. Victoria Vînători – Voința Răstoaca,
3. Podgoria Cotești – Dinamo Tătăranu,
4. Trotușul Ruginești – Victoria Pufești,
5. Flacăra Urechești – Voința Slobozia Ciorăști,
6. Viitorul Vîrteșcoiu – Unirea Milcovul. 
Viitorul Biliești este calificată direct în turul doi al Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here