Ediția: Miercuri 8 Ianuarie 2025 Nr. 6788
Ediția: Miercuri 8 Ianuarie 2025 Nr. 6788

GALERIE FOTO:Coastă de porc friptă la grătar


http://traditiiculinareromanesti.wordpress.com
Ingrediente:
2 coaste de porc
Pentru marinată
vin roșu
ulei Arpis
sare
usturoi
măghiran
salvie
ierburi provensale (oregano, cimbru, busuioc, salvie, levănțică, rozmarin)
Mod de preparare:
Se face o marinată din vin roșu, condimente și ulei Arpis, în felul următor:
se pune o ceașcă și jumătate de vin într-un bol. Se adaugă 2 lingurițe de ulei Arpis și câțiva căței de usturoi tocați. Apoi se adăugă condimentele (măghiran, salvie, ierburi provensale etc.). Se completează cu sare și piper și se amestecă bine. Se lasă coastele de porc la marinat timp de 24 ore, la rece; apoi se frig pe grătar, pe ambele părti, timp de 25 de minute. Coastele de porc se servesc cu sos barbecue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?