Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784
Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784

GALERIE FOTO: Cofetăria Princess Vă recomandă desertul săptămânii


              Tartă pufoasă cu fructe

           INGREDIENTE:
8 ouă
8 linguri de zahăr
8 linguri de făină
1 pliculeț de praf de copt
Fructe proaspete (piersici, caise ,vișine, cireșe…)
Zahăr farin
      Se bat albușurile cu zahăr spumă tare. Se adaugă gălbenușurile amestecând încet apoi se încorporează făina amestecată cu praful de copt. Se așează fructele deasupra, lasând puțin loc între ele pentru a crește tarta. Se dă la cuptor 30-40 minute la 180 grade. Se scoate și se pudrează cu zahăr farin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?