Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784
Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784

GALERIE FOTO: Ciolan de porc la cuptor cu varză


Ingrediente:
•    1 Ciolan de porc (mărime medie)
•    sare
•    Piper
•    Cimbru
•    Coriandru
•    Enibahar
•    rozmarin
•    150 ml. ulei Arpis
•    vin
•    2 crenguțe de rozmarin
•    1 kg varză germană – pentru servire

Mod de preparare:
Ciolanul de porc se pune la marinat în condimente amestecate cu vin și/ sau apă și puțin ulei Arpis;  se lasă la rece, timp de 24 ore. Se introduce la cuptor, intr-o cratiță termorezistentă Dekassa, împreună cu sosul marinat;
Se adaugă 2 crenguțe de rozmarin și se dă la cuptor pentru 2 ore, la 130 g.

Mod de servire
Se servește cu varză germană.

Programul de educație de educație culinară „50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este inițiat de agenția Russenart Comunications în parteneriat cu Arpis, DeKassa și Casa de Vinuri Alese. Pentru detalii referitoare la proiect și mai multe informații accesați http://www.inbucatariilelumii.eu,  blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com sau pagina de Facebook www.facebook.com/50desaptamaniinbucatariilelumii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?