Văduva ofițerului de armată omorât în bătaie susține că este amenințată

0
980


Luminița Cucută, din Urechești, soția fostului ofițer în rezervă din cadrul Ministerului Apărării Naționale Costel Cucută (FOTO), care a murit după o bătaie cruntă, susține că este amenințată de persoane încă necunoscute. Femeia ne-a precizat, ieri, că a fost sunată de o persoană necunoscută pe telefonul fix, care a întrebat-o unde este soțul său și i-a spus că se va duce și ea după el.
Întrucât se teme pentru viața sa, Luminița Cucută a spus că astăzi va merge la parchet pentru a depune o plângere. „Am fost sunată pe telefonul fix de către o femeie, care nu știu cine este, dar cred că avea în jur de 50 de ani, care mi-a spus că vrea să vorbească cu Costel. Am spus ce s-a întâmplat, iar ea mi-a spus că sunt o maimuță ca și el și că o să mă duc după el. Este prima dată când sunt amenințată de la incident și cred că persoana care a sunat are legătură cu cei arestați. Voi merge mâine (astăzi-n.r.) să depun o plângere la parchet pentru a se lua măsuri”, ne-a spus ieri Luminița Cucută.
        Costel Cucută a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani în seara zilei de 22 iulie, în urma unei bătăi. La câteva zile după ce a fost operat, el a intrat în comă, iar în dimineața zilei de 31 iulie a decedat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean.
    Din verificări a rezultat că bărbatul a fost bătut de un fost consilier local PP-DD, Năstase Chivu, din Urechești, și de finul acestuia, Tache Alin Bogdan. Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pe data de 5 august. La audieri, ei nu au recunoscut că ar avea vreo legătură cu loviturile încasate de Costel Cucută și nici cu decesul acestuia. În timp ce Năstase Chivu a negat încă de la început comiterea faptei, anchetatorii au susținut că victima a fost lovită cu pumnii și picioarele atât de Năstase Chivu cât și de Bogdan Alin Tache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here