Rugbiştii încep sezonul pe 14 septembrie

0
516


Vicecampioană națională în Divizia Națională de Juniori Under 19, formația de rugby a Liceului cu Program Sportiv Focșani s-a reunit zilele trecute la primul antrenament din acest an, programat pe Stadionul Tineretului din Focșani. Elevii antrenorul Romeo Păun au programate ședințe de antrenament pe plan local, debutul în Divizia Națională de juniori Under 19 fiind programat pe 14 septembrie.
Din seria echipei LPS Focșani mai fac parte formațiile CSÅž Bîrlad, CSÅž Gura Humorului, CSÅž Tecuci, Cleopatra Mamaia, CS Industria Cîmpia Turzii, CSÅž Galați și CSA Steaua București. Formația de pe Milcov are ca obiectiv calificarea în play-offul Diviziei Naționale și obținerea unei medalii la turneul final. În cursul acestei săptămâni, conducerea clubului de pe Milcov va analiza și ofertele care au venit pe adresa clbului, după ce mai multe cluburi din țară, dar și din Franța au pus ochii pe unii din jucătorii grupării focșănene.

   Trei rugbiști au ajuns la Politehnica Iași

Secția de rugby a Liceului cu Program Sportiv Focșani continuă să fie una din pepinierele loturilor naționale. În cursul acestei săptămâni, trei componenți ai echipei Under 19 de la LPS Focșani au semnat un contract cu formația Politehnica Iași, grupare care activează în Superliga Națională. Andrei Deliu, Dan Cabalortă și Ionuț Doruș vor face parte din lotul echipei ieșene în campionatul următor și vor reprezenta rugby-ul vrâncean pe plan intern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here