Vrâncenii, solidari cu Ciprian!

0
977


    Ciprian Plopu are nevoie de noi! Orice leu sau euro donat în urnele special amenajate la supermarketul Carrefour sau în conturile lui, deschise la Banca ING, sucursala București, contează enorm! Bătălia pentru viață dusă de tânărul de doar 26 de ani, din Focșani, poate fi câștigată cu ajutorul nostru, al tuturor! Ciprian, care suferă de o formă rară de cancer – rabdominosarcom alveolar – trebuie să ajungă la Clinica Anadolu, din Turcia, pentru intervenția chirurgicală salvatoare care a fost deja programată. Aceasta costă însă 20 de mii de euro, bani ce pot fi adunați prin solidaritatea și omenia noastră. Indiferent că este vorba de un leu sau de o sută de lei, de un euro sau o sută de euro, indiferent de sumă, fiecare donație înseamnă încă un pas spre vindecarea acestui tânăr! „Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în fiecare zi intră bani în cont și acest lucru înseamnă extraordinar de mult pentru mine. Cred că până în prezent s-au strâns cam 4-5000 de lei. Mă sună multă lume, mă sună foști colegi, prieteni, le mulțumesc tuturor”, a spus Ciprian.
    El are, însă, în continuare mare nevoie de ajutor iar cine dorește să facă acest gest, să contribuie pentru ca tânărul să poată începe o nouă viață, îi poate dona orice sumă de bani fie în urnele din supermarketul Carrefour, fie în conturile deschise pe numele lui la Banca ING, sucursala București, astfel: în lei RO 57 INGB 0000 9999 0241 0820; în euro RO 23 INGB 0000 9999 04295 075. Totodată, Ciprian poate fi contactat direct la numărul de telefon 0754.054764.    
    Despre nenorocirea care l-a lovit brusc pe Ciprian Plopu, pentru care cotidianul nostru derulează o campanie de presă, puteți reciti accesând http://www.monitorulvn.ro/articole/un-tanar-de-26-de-ani-are-nevoie-de-solidaritatea-vr-ncenilor_2_165721.html
    El a aflat cu certitudine că are cancer acum o săptămână, în urma investigațiilor făcute la Clinica Anadolu din Istanbul, după trei luni de analize, investigații, operație, plus biopsia aferentă, toate făcute degeaba la spitale din România! Trei luni pierdute într-o luptă în care fiecare secundă contează, trei luni în care medicii români doar „presupuneau” că are cancer, nesiguranță din pricina căreia a pierdut timp prețios. De abia acum o săptămână, după ce și-a făcut din nou toate analizele la Clinica Anadolu din Istanbul, Ciprian a aflat de ce suferă: rabdomiosarcom alveolar. Un cancer extrem de rar de care suferă, la nivel mondial, doar 350 de oameni, după cum i-au explicat medicii din Turcia.
    Săptămâna viitoare, Ciprian a fost programat pentru o nouă intervenție chirurgicală la Clinica Anadolu, pentru că tumora, excizată prima dată într-un spital din București, a recidivat. Viața tânărului poate fi salvată, însă acest lucru costă…20 de mii de euro. Cine dorește să-l ajute îi poate dona orice sumă de bani fie în urnele din supermarketul Carrefour, fie în conturile deschise pe numele lui la Banca ING, sucursala București, astfel: în lei RO 57 INGB 0000 9999 0241 0820; în euro RO 23 INGB 0000 9999 04295 075. Ciprian poate fi contactat direct la numărul de telefon 0754.054764.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here