INFOPOL – Evenimente rutiere

0
537


La data de 28 iulie a.c., ora 13.00, în municipiul Focșani, R. Claudia Mirela, de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Corsa pe str. Rarău, la intersecția cu str. Dr. Telemac, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mazda condus de G. Silvia Dorina, de 37 ani, din localitate. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei autoturismului Mazda. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 La data de 28 iulie a.c., ora 15.00, în comuna Vulturu, la ora 04.30, polițiștii l-au depistat pe G. Simone, de 16 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 La data de 28 iulie a.c., ors 18.15, în comuna Vulturu, polițiștii l-au depistat pe M. Ion, de 64 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 La data de 28 iulie a.c., ora 22.40, pe DN 2M în comuna Mera, D. Iulian, de 18 ani, din comuna Broșteni, în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de atelajul hipo care se deplasa în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta.  În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului atelajului, C.  Gheorghe, de 54 ani, și rănirea ușoară a lui C. Georgian Emilian, de 17 ani, pasager în atelaj, ambii din localitate. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
RADARE
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești- Domnești; Garoafa-Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here