Viţa de Vie, Vama şi Cristi Minculescu, la Festivalul „Folk You! Florian Pittiş”, de la Vama Veche

0
421


Vița de Vie, Vama, Taxi, Cristi Minculescu, Byron, Nicu Alifantis și Ada Milea vor urca pe scena celei de-a zecea ediții a Festivalului „Folk You! Florian Pittiș”, care se va desfășura între 31 iulie – 2 august, la Vama Veche, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. La această ediție aniversară a festivalului va fi acordat un trofeu, care va fi realizat de artistul plastic Giulian Dumitriu. În competiție, s-au înscris peste 50 de tineri și au fost selectați șase concurenți. Cortina festivalului se va ridica, în fiecare seară, la ora 18:00.
 Astfel, pe 31 iulie, vor evolua pe scena „Folk You!” Cristian Mihai, trupa Icarus și Palalae Claudiu Iulian, iar pe 1 august, vor concura pentru trofeul „Folk You!” Ciprian Cotruta, Cosovanu Paul-Ovidiu și Nicu Boico.
Pe lângă concurenții care se vor lupta pentru trofeul festivalului, pe 31 iulie, de la ora 18:00, pe scena evenimentului vor urca și Fitil Aprins, Adrian Ivanițchi, Walter Ghicolescu, Ovidiu Mihăilescu, Mihai Napu, Zuralia Orchestra, Andrei Păunescu, Paula Seling, Niște Băieți, Alternosfera, Byron și KEMPES.
 Pe 1 august, de la aceeași oră, vor concerta și Cosmin Vaman și Alexandra Andrei, Ovidiu Scridon, Adrian Sărmăsan, Proiectul Tivodar, Dinu Olărașu, Emeric Set, Zoia Alecu, Trooper, Ducu Bertzi& Mihai Neniță, Nicu Alifantis, OCS, Taxi, Pasărea Rock, Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Super Grup.
 Pe 2 august, de la ora 18:00, publicul se va putea întâlni cu Contraste, Maria Gheorghiu, Basska, Alexandru Andrieș, Alina Manole Band, Ada Milea, Florin Chilian, Vița de Vie, Travka, Celelalte Cuvinte și Vama. În aceeași seară va fi înmânat și trofeul festivalului.
 Totodată, Festivalul „Folk You!” va include lansări de albume. Pe 31 iulie, Mihai Napu va veni cu „Iubirea divină”, la ora 17:00, pe plajă, la scena „Folk You!”. „Fericirea de luni” a Alinei Manole va ajunge în Vamă, pe 1 august, tot la ora 17:00, iar pe 2 august, Walter Ghicolescu va lansa „Cântec rockstit”. De asemenea, cea de-a zecea ediție a „Folk You! Florian Pittiș” va avea și o trilogie de jam session. În fiecare seară, după terminarea concertelor, artiștii se vor întâlni cu publicul, la Åžoni. Intrarea la festival este liberă. Evenimentul este organizat de Asociația Mișcarea de Rezistență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here