75 de profesori nemulțumiți de nota de la Titularizare

0
855


75 de contestații au fost depuse după afișarea rezultatelor la Titularizare. Cele mai multe contestații au fost depuse de către educatoare, în număr de 15, urmează învățătoarele care au depus 14 contestații, iar pe locul trei, cu 10 contestații, sunt profesorii de educație fizică și sport. Rezultatele finale din cadrul examenului de titularizare vor fi afișate pe 30 iulie.
 Potrivit statisticii Inspectoratului Școlar JudețeanVrancea cu privire la examenul de Titularizare de anul acesta, dintre cei 386 de candidați prezenți, trei au obținut nota 10, iar 180 au obținut note egale sau mai mari de 7. 118 note sunt între 5 și 6,99, iar 88 de note sunt mai mici de 5.  
 Pentru angajarea în învățământ pe perioadă nedeterminată, profesorii ar fi trebuit să obțină nota 7,00 atât la proba scrisă cât și la proba practică/inspecția specială la clasă, iar cei cu note mai mari de 5,00 pot ocupa un post pe perioadă determinată. Anul acesta, numai 50 de posturi sunt titularizabile. Prima ședință publică de repartizare a posturilor este pe 31 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here