Prima ediţie Bucharest GreenSounds Festival, în august

0
734


Jaya the Cat, Subcarpați, Boogie Belgique, Alexandrina, Urma, DJ Ravin & Theodosii Spassov, Coma, BaBa ZuLa sunt câțiva dintre artiștii care vor participa la prima ediție a Bucharest GreenSounds Festival, un eveniment internațional dedicat muzicii, care va avea loc în perioada 22 – 24 august. Evenimentul va fi organizat în Parcul Herăstrău, de Primăria Municipiului București, prin Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a festivalului.
 Organizatorii evenimentului doresc să ofere publicului o experiență complexă și adună, în același perimetru, spectacole de muzică, activități recreative și un spațiu culinar diversificat. Festivalul se va desfășura în zona „Roaba de cultură”, iar accesul va fi liber pe toată perioada acestuia. Astfel, festivalul va reuni pe aceeași scenă trupe și artiști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, precum Jaya The Cat, Subcarpați, Alexandrina, Coma, Urma & special friends, DJ Danaga, Romania Groove, Balkan Session & Adrian Naidin, The Moorings, DJ Ravin & Theodosii Spassov feat. 9 lăutari & Damian Drăghici, Steaua de mare, Cuantune, Basska, E.M.I.L, Boogie Belgique, Shazalakazoo, BaBa ZuLa și Big Band & Irina Sârbu & Elena Moroșanu & Maria Răducanu. „Prin Bucharest GreenSounds Festival ne dorim să prezentăm publicului un nou concept de eveniment care să reflecte personalitatea Bucureștiului și să reprezinte o adevărată sărbătoare pentru bucureșteni și nu numai. Festivalul își propune celebrarea Capitalei prin dans, muzică și diversitate culturală, în deplin acord cu identitatea urbană a acesteia și, nu în ultimul rând, includerea sa pe lista orașelor de renume din Europa, care încurajează turismul de festival„, a declarat Claudia Popa, directorul evenimentului.
 Bucharest GreenSounds Festival se înscrie în seria evenimentelor dedicate celebrării a 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului. Mai multe detalii despre programul evenimentului vor fi publicate pe pagina de Facebook www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival și pe site-ul www.creart.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here