Kelly Osbourne şi-a făcut un tatuaj pe cap

0
453


Vedeta TV Kelly Osbourne, în vârstă de 29 de ani, și-a făcut un tatuaj pe partea stânga a capului, pe care este scris, cu cerneală mov, cuvântul „Stories” (povești), urmat de trei puncte de suspensie, informează contactmusic.com. Sâmbătă noapte, Kelly Osbourne a publicat o fotografie pe platforma online Instagram în care le prezintă admiratorilor săi noul ei tatuaj, realizat la Shamrock Social Club din Hollywood, Los Angeles. Înainte de a publica fotografia, vedeta TV a scris mai multe mesaje în care anunța că are de gând să-și facă un tatuaj. De asemenea, Kelly Osbourne a publicat un mesaj adresat părinților, pe platforma de microblogging Twitter. „Îmi pare rău, mamă și tată, dar îl iubesc (tatuajul, n.r.)!”, a scris vedeta TV. 
Aceasta nu este prima dată când Kelly Osbourne își face un tatuaj, vedeta a mai avut desenată pe mână o claviatură, pe care a șters-o în noiembrie 2013. „Eram nefericită și m-am dus și mi-am făcut toate aceste tatuaje și nu știu de ce. Unul dintre tatuaje este o claviatură, iar eu nici măcar nu știu să cânt la pian”, declara vedeta în 2009. 
Kelly Osbourne, fiica rockerului Ozzy Osbourne, este designer de modă, cântăreață și vedetă de televiziune. Aceasta a devenit cunoscută după apariția în reality show-ul „The Osbournes”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here