Începe spectacolul la „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judeţean Vrancea“

0
681


Turneul internațional de tenis de câmp „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Județean Vrancea”, dotat cu premii de 10.000 dolari – oferiți de Instituția parteneră – și 18 puncte ATP, organizat în colaborare cu Federația Română de Tenis, va începe la Focșani, pe terenurile din Complexul Milcovul Sud sâmbătă, 28 iunie, la ora 9,00, când sunt programate primele jocuri de calificare ce vor avea loc până luni, 30 iunie. Din calificări vor promova pe tabloul principal 8 tenismeni. În perioada 1-6 iulie se vor disputa partidele de pe tabloul principal, la simplu, unde vor intra în competiție 32 de concurenți, iar între 1 și 4 iulie, întâlnirile de pe tabloul principal la dublu, în care vor evolua 16 perechi. 
Organizatorii „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Județean Vrancea” vor oferi spectatorilor joi, 4 iulie, un meci demonstrativ, cu o participare surpriză, dar cu spectacol garantat. Programul ar putea suferi modificări neesențiale generate de eventuale evenimente meteo care să facă impracticabile terenurile de joc. Pe terenurile din Complexul Milcovul Sud va evolua învingătorul juniorilor de la The Championships, Wimbledon, ediția 2013, italianul Gialuigi Quinzi, care are în palmares și un sfert de finală, tot anul trecut, la US Open juniori, ca și patru titluri în turnee futures – în Maroc, unul în 2013 și două în 2014, și unul în România, la Galați, în mai 2014. 
Gianluigi Quinzi se află pe poziția 304 în clasamentul celor mai buni tenismeni ai lumii, alături de el la „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Județean Vrancea” urmând să concureze încă un sportiv de nivel apropiat, moldoveanul Maxim Dubarenco – poziția 321. La conferința de presă prilejuită de organizarea „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Județean Vrancea” care va avea loc luni, 30 iunie, ora 11,30, la Hotelul Amadeus, sunt invitați reprezentanții mass-media locale și centrale. Partenerii „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Județean Vrancea” sunt CS Unirea Focșani, Tenis Club Focșani, DJTS Vrancea, Primăria Focșani, Consiliul Județean al Elevilor, RATL Focșani, Monte Carlo și Unirea – hotelurile oficiale, Corso – restaurantul oficial, Casa Panciu – crama oficială, Carpatina – apa oficială, firmele Vranlact, Pandora, Octogon și Ana Are Mere. 
Organizatorii  „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Județean Vrancea” așteaptă în număr cât mai mare spectatorii la jocurile turneului unde vor putea vedea întâlniri disputate, jucători talentați, tenis de calitate. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here