Trupa rock a actorului Macaulay Culkin, fluierată şi obligată să coboare de pe scenă, la Nottingham

0
366


The Pizza Underground, trupa rock a actorului Macaulay Culkin, care interpretează coveruri ale grupului Velvet Underground, a fost obligată să coboare de pe scenă, după ce spectatorii din Nottingham i-au fluierat copios pe membrii formației și au aruncat în direcția lor multe sticle cu bere. Incidentul s-a produs duminică seară, în timpul concertului pe care trupa The Pizza Underground l-a susținut la Dot To Dot Festival din orașul britanic Nottingham, informează site-ul revistei New Musical Express. 
Potrivit publicației The Nottingham Post, actorul american, care a fost în copilărie protagonistul francizei cinematografice „Singur acasă”, a coborât de pe scenă după doar 15 minute, în urma reacției negative a publicului prezent în sala Rock City. Aceeași publicație afirmă că fluierăturile au început chiar după primul cântec interpretat de trupa newyorkeză. Apoi, spectatorii au început să arunce pe scenă sticle pline cu bere, iar Macaulay Culkin s-a oprit din cântat și i-a întrebat: „De ce aruncați sticlele astea? Eu mai degrabă le-aș bea!”. Totuși, rezistența lui în fața fluierăturilor și a sticlelor tot mai numeroase s-a epuizat foarte repede, iar trupa a coborât de pe scenă după ce a interpretat doar trei piese. 
Un fan prezent la concert a declarat: „A sunat pur și simplu îngrozitor. Nu-mi vine să cred că el poate să facă așa ceva. De ce se mai deranjează ? Probabil îi merge rău de tot în America dacă a venit să cânte aici”. 
Organizatorii festivalului au criticat însă atitudinea publicului, iar cinci spectatori au fost dați afară din sală în urma acestui incident. 
Macaulay Culkin, în vârstă de 33 de ani, supranumit în anii ’90 „copilul minune de la Hollywood”, a devenit celebru pe plan mondial grație rolului Kevin McCallister din primele două filme din seria „Singur acasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here