Grupa 2006 de la Prosport a bătut cu 3-0 pe Dinamo Bucureşti

1
1398


Grupa de fotbal juniori născuți în anul 2006 de la clubul Prosport Focșani a obținut trei victorii din trei meciuri la Cupa „Prieteniei”, desfășurată în localitatea Ciuta, județul Buzău. Adversarii au fost Dinamo București, Viitorul Buzău și FC Nehoiu. „A fost un turneu amical foarte puternic. Echipe bine pregătite, copii talentați și meciuri de calitate. Ne bucurăm foarte tare că am reușit să facem partide bune și să câștigăm în fața tuturor adversarilor. Vreau să-i felicit pe toți copiii pentru dăruirea și efortul lor. Grupa 2006 a surclasat echipa din Åžtefan cel Mare după un joc foarte bun. Meritul pentru acest succes este al întregii echipe. Copii, părinți, sponsori și antrenori”, a spus antrenorul Adrian Schinește. 
Grupa 2006 de la Prosport Focșani a reușit în acest an să se impună în multe din partidele pe care le-a susținut. Ultimele ispravi ale echipei antrenate de Adrian Schinește și Gabriel Lazăr sunt victoriile clare, scor 3-0 împotriva celor de la Steaua și Dinamo. „Toți copiii s-au prezentat exemplar la acest turneu. Evolutia si efortul lor sunt de apreciat. Ii iubesc si ii respect pentru tot ceea ce fac la antrenamente și meciuri. Le mulțumesc părinților, copiilor, oamenilor care sunt alături de noi și fac tot posibilul ca atmosfera să fie una profesionist”, a mai spus antrenorul focșănenilor. 
Lotul grupei 2006 de la Prosport: Onofrei Răzvan, Ușurelu Tudor-Mircea,  Nițu Marius, Chirică Denis, Dumitru Alexandru, Postolache Denis, Cartaș David, Spiridon Roger, Băncilă Darius, Ionescu Roberto, Badașcă Călin,  Iliescu Mihai, Irimia Alexandru, Constantinescu Rareș, Robu George,  Păvălucă Adrian, Macsim Luca, Balaban Răzvan, Sîrbescu Andrei, Martac Robert, Lensu Alexandru, Mocanu Sebastian, Tănasă Leo.   
    
       Cursuri de fotbal la Prosport Focșani 
Clubul Sportiv Prosport organizează cursuri de fotbal în fiecare zi pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, născuți în anii 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003,2002, 2001 și 2000. Colectivul tehnic de antrenori este următorul: Stan Rodinel, Răzvan Duțu, Adrian Schinește, Laurențiu Muscalu și Gabriel Lazăr-antrenor cu portarii. Pentru informații suplimentare sunați la telefonul mobil 0754.929.159 sau accesați site-ul clubului www.prosport2009.ro
Åžcoala de fotbal Prosport a cucerit trei trofee internaționale în cadrul turneelor desfășurate la Verona, Barcelona și Salonic. „Am reprezentat fotbalul românesc și asta ne-a mobilizat foarte tare. Am câștigat Cupa Agios Spiridonas, Cupa Verona și am jucat finala Malgratense Barcelona Cup. În Spania, Prosport a dat și golgheterul competiției. Trei turnee importante în care am întâlnit adversari redutabili. În fiecare an, Prosport va merge la competiții internaționale pentru că doar așa vom putea crește generații puternice de sportivi, dar și oameni de caracter pentru societate”, a spus președintele clubului, Laurențiu Muscalu. Cele mai multe trofee au fost cucerite anul trecut, nu mai putin de 30. 
Printre echipele care s-au înclinat în fața celor de la Prosport amintim: Academia Hagi, Steaua București, Åžcoala Dani Coman, Dinamo București, FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamț, Oțelul Galați, Junior Galați, Aldo București, Kinder Tîrgu Mureș, ACS Tîmpa Brașov, FC Brașov, Luceafărul Cluj Napoca, CFR Cluj-Napoca, FC Pitești și Juniorul București. 
      Antrenamente individualizate pentru toți copiii   
Asemenea marilor academii de fotbal din lume, Clubul Sportiv Prosport Focșani va organiza antrenamente individualizate pentru copiii în vârstă de la 6-14 ani, începând cu acest weekend. Indiferent de clubul unde sunt legitimați, toți jucătorii care doresc să lucreze o oră în particular, doar cu antrenorul, pentru corectarea deficiențelor tehnice, fizice și de coordonare sunt așteptați în week-end pe terenul sintetic al Åžcolii nr.5 din Focșani.  
Pot participa la aceste cursuri individuale și copiii nelegitimați. 
Ora și ziua de antrenament va fi stabilită de comun acord. Cursanții își pot alege antrenorul cu care vor să lucreze în particular, dar și numărul de ore săptămânal. Pentru detalii suplimentare apelați numărul de telefon: 0754.929.159. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here