Șofer băut, oprit în trafic la Ploscuțeni

0
497


Un bărbat de 37 de ani, din comuna Ploscuțeni, s-a ales cu dosar penal pentru că a condus băut, la primele ore ale dimineții. Rezultatul alcoolemiei a fost de 0,56 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 26 mai a.c., ora 06.55, polițiștii adjudeni l-au depistat pe T. Cătălin-Emilian, de 37 ani, din comuna Ploscuțeni, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice (0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. 
 Un alt șofer cercetat este Ionuț Silviu A., de 31 de ani, din Focșani. Acesta a fost prins conducând deși avea permisul suspendat. „La data de 26 mai a.c., ora 13.30, polițiștii focșăneni l-au depistat pe A. Ionuț Silviu, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a adăugat inspectorul principal Toader. 
 Oamenii legii au mai întocmit dosar penal și pe numele unui tânăr din Suraia. Acesta conducea un moped care nu era înregistrat. În plus, nu avea nici permis de conducere. „La data de 26 mai a.c., ora 14.25, polițiștii din Suraia l-au depistat pe N. Valentin, de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a mai spus ofițerul de presă al IPJ Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here