Prinţul Harry şi iubita lui, Cressida Bonas, s-au despărţit

0
601


Prințul Harry și iubita sa din ultimii doi ani, Cressida Bonas, s-au despărțit, a anunțat marți revista americană People, care citează o sursă din anturajul moștenitorului britanic. „Lucrurile nu mai mergeau bine” între prințul în vârstă de 29 de ani și iubita sa în vârstă de 25 de ani, a declarat acea sursă. Contactată de AFP, casa regală britanică a refuzat să comenteze aceste informații. „Nu este un subiect pe care am putea să îl comentăm”, a declarat un purtător de cuvânt al casei regale. 
Cressida Bonas, căreia britanicii îi spun „Cressy”, și prințul Harry, al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, au apărut pentru prima dată împreună în public în iulie 2012. Potrivit revistei People, ei s-au cunoscut prin intermediul prințesei Eugenie, fiica prințului Andrew și prietenă apropiată a Cressidei Bonas. Relația celor doi tineri a rămas una discretă, departe de ochii fotografilor. 
În martie, cuplul a apărut totuși în public în două ocazii, într-un singur weekend, determinând presa britanică să vorbească despre o „oficializare” a relației. Prințul Harry și iubita lui au asistat la un meci dintre Anglia și Å¢ara Galilor în Turneul celor șase națiuni la rugby, la două zile după ce au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișau la un eveniment de caritate organizat în favoarea tinerilor defavorizați. 
Potrivit presei britanice, Cressida Bonas, fiica manechinului Mary-Gaye Curzon și a antreprenorului Jeffrey Bonas, lucrează în domeniul marketingului, la Londra. Prințul Harry, fratele prințului William, care s-a căsătorit la vârsta de 28 de ani cu Kate Middleton, a renunțat recent la cariera de pilot pe elicoptere de luptă Apache pentru un post în cadrul statului major din armata britanică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here