Paraschiveanu: „O să fie un test bun pentru mine“

0
352


Pugilistul focșănean Cătălin Paraschiveanu va susține sâmbătă, la Roma, al doilea meci al său la categoria profesioniștilor. Sportivul, care reprezintă în competiții clubul Opi 2000 Milano, va boxa împotriva letonului Ruslans Pojonisevs (31 ani). „O să fie un test bun pentru mine pentru că adversarul pe care îl voi întâlni este un pugilist cu multă experiență”, a spus Paraschiveanu.
Primul meci la profesioniști pentru Cătălin Paraschiveanu a coincis cu prima victorie, obținută prin KO tehnic în repriza a doua a confruntării susținute împotriva lui Nico Ion Lapteacru (Republica Moldova). Cătălin a ajuns să practice acest sport dur de la vârsta de 10 ani, fiind îndrumat de fratele său, fost și el boxer amator. Cel care i-a pus mânușile în mâini lui Cătălin a fost antrenorul Ion Zaharia, iar partida de debut s-a desfășurat în cadrul unei gale disputată la Suceava, meci pe care Cătălin l-a și câștigat.
Ulterior, boxerul s-a antrenat la CS Unirea Focșani sub comanda altor trei antrenori, Victor Lupu, Nicolae Scutaru și Mihai Ichim și, au apărut și rezultatele notabile pe plan național și internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here