Ediția: Duminică 22 Decembrie 2024. Nr 6784
Ediția: Duminică 22 Decembrie 2024. Nr 6784

GALERIE FOTO: Rețetă maramureșeană: Cocurei


Ingrediente:
500 g făină de mălai Gold Maya 
1 lingură făină albă Gold Maya
1 lingură zahăr Mărgăritar 
jumătate linguriță sare Kotanyi
jumătate linguriță bicarbonat Dr. Oetker
1 cutie lapte bătut Tradiții din România (490 ml)

Mod de preparare:
   Malaiul Gold Maya se pune într-un bol, după care se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă până se obține o coca groasă. Se unge tigaia cu ulei apoi se ia câte o ligura de compoziție și se pune la prăjit.
  
   Sursa  http://traditiiculinareromanesti.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?