Agendă culturală plină la Ateneu în martie și aprilie: recital la pian, teatru și operă

0
695


   Focșăneni, vi s-au pregătit numeroase și interesante evenimente culturale de către reprezentanții Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia”, în lunile martie și aprilie. Sfârșitul acestei luni va fi marcat de recitalul la pian susținut de artistul italian Ippazio Ponzetta, care va avea loc astăzi, de la ora 19.00, la sala Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”. Pianistul Ippazio Ponzetta este considerat un copil minune al generației sale. Deși tânăr, a susținut peste 500 de concerte în întreaga lume. „Este o reală bucurie prezența pe scena Teatrului Municipal a unui artist de o asemenea valoare care ne va prezenta pagini clasice și romantice dar și o secvență barocă, prin lucrări ce aparțin compozitorilor Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Felix Mendelsohn Bartholdy, Franz Schubert și Franz Liszt”, transmite Valentin Gheorghiță, directorul Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia”. Prețul unui bilet la recitalul de azi este 10 lei și  5 lei, redus, pentru elevi, studenți și pensionari.
    În luna martie, primul eveniment cultural va avea loc marți, 4 martie, de la ora 19.00. Este vorba despre spectacolul de teatru „Triunghiul Femeilor”, cu Rodica Popescu Bitănescu, Tania Popa și Viviana Alivizache, care va avea loc la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”. Prețul unui bilet este 50 de lei.
    Pentru iubitorii de muzică clasică, duminică, 23 martie, de la ora 19.00, va avea loc un spectacolul de operetă „My Fair Lady”, de Frederick Loewe, cu Orchestra de Cameră „Unirea” și soliști ai Operei Naționale București. Spectacolul va avea loc la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia”. Prețurile biletelor variază în funcție de locul din sală: 50 lei, 40 lei și 30 lei.
    A doua zi, luni, 24 martie, tot de la ora 19.00, de această dată la Ateneu, va avea loc un nou spectacol marca Fuego, care se intitulează „Serenadă pentru Dan Spătaru”. Un bilet costă 50 de lei. În luna martie vor avea loc și Galele Teatrale Focșănene, ediția a XVIII-a, în perioada 23 – 31 martie 2014.
    Luna aprilie va debuta la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” cu spectacolul „Lecția”, susținut de Tudor Gheorghe, sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 18.00. Prețul unui bilet este 65 de lei. Miercuri, 9 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc un recital susținut de Claudia Codreanu (voce) și Costin Soare (chitară), la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”. Un bilet costă 15 lei și 10 lei redus, pentru elevi, studenți și pensionari.
    Biletele pot fi achiziționate zilnic, de la Agenția de bilete a Ateneului Popular din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here