VIDEO: INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE CU SASH: „Poate într-o zi voi face un cântec în română”

1
1022


   SASH este unul dintre artiștii străini, care în noaptea de Revelion a urcat pe scena amplasată în Piața Unirii din Focșani. Într-un interviu acordat în exclusivitate reporterilor „Monitorul de Vrancea”, artistul german a spus că la Focșani este mai frumos decât în orașul lui și că nu este exclus ca într-o zi să cânte și în română. Printre hiturile lui SASH se numără „It’s My Life”,”Encore une fois”, „Ecuador”, „Stay”,”La Primavera”, „Adelante”, „Raindrops (Encore Une Fois)”, „Mirror Mirror”.

Reporter:  Ești pentru prima dată în Vrancea. Cum ți se par Focșaniul și județul nostru?
SASH:
Nu am vizitat prea mult orașul, doar ce am sosit și am văzut acest loc frumos (Piața Unirii-n.r) cu multe lumini. La mine în oraș nu este așa de frumos ca la voi pentru că nu avem atât de multe lumini în piață. Era noapte când am ajuns și nu am putut vedea multe, dar am auzit că oamenii sunt petrecăreți și abia aștept să petrec cu ei.

R.: Ești foarte cunoscut în România, în special pentru hiturile „Encore un fois” și „Adelante”. De ce ai ales să cânți în mai multe limbi?
SASH:
A fost un joc pe care l-am început în 1997. Atunci melodia Encore un fois a devenit hit. Am fost DJ german și am fost la o casă de înregistrări din Belgia, apoi am început să fiu cunoscut pe piața muzicală din Anglia. Toți au spus că trebuie să fie un proiect internațional și să cânt în mai multe limbi pe viitor.

R.: Ca de exemplu?
SASH:
La melodia Ecuador am cântat în spaniolă, iar cei de la casa de discuri mi-au spus că ar trebui să folosesc o fată din Franța. Noi am spus că nu și am folosit o fată din Spania. Apoi a fost melodia La Primavera pe care am cântat-o în italiană, după care am cântat și în japoneză, dar și în alte limbi ceea ce este foarte diferit. Este doar un joc, iar oamenilor le place pentru că fiecare melodie a lui SASH este unică. 

R.: Te-ai gândit să cânți în română?
SASH:
Ca să fiu sincer nu m-am gândit să cânt în română. Nici în germană nu am cântat până acum, deși eu sunt german. Poate într-o zi, de ce nu, voi face un cântec și în română. 

R.: Ai câștigat multe trofee ca producător.  De ce ai ales acest gen de muzică?
SASH:
Iubesc muzica dance, muzica trance. Când eram tânăr am fost într-un club să petrec și uram hip-hop-ul și R&B pentru că mi se părea o muzică plictisitoare și nu mă puteam distra. Dance-ul și trance-ul sunt genurile mele preferate și am ales aceste genuri pentru melodiile mele.

R.: Ai apucat să guști vinurile noastre?
SASH:
Nu, dar am vorbit cu cinci oameni și mi-au spus să încerc vinul pentru că este foarte bun. Cred că o să iau niște vin de aici mai târziu.

R.: Un mesaj pentru fanii tăi din Focșani, Vrancea…
SASH:
Ce pot să spun…ascultați muzica ce vă place, distrați-vă, urmați-vă visurile și desigur, urmăriți-l pe SASH pentru că fac asta de 17 ani și tot nu mă satur. Foarte multă lume din România spune că vrea să fie ca mine. Urmați-vă visul și într-o zi veți reuși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here