Concert tradițional de Crăciun la Teatrul Municipal

1
708


   Corul de Cameră „Pastorala”, dirijor profesor Dumitru Săndulachi, Corala Preoțească „Sf. Ier. Mc. Teodosie de la Brazi”, dirijor preot Aurelian Dumitru, și Corul „Cantabile” al Liceului „Ioan Slavici” din Panciu, dirijor Andrei Manovici, oferă publicului focșănean, astăzi, un cadou deosebit de sărbători, respectiv Concertul tradițional de Crăciun. Invitate vor fi și coruri din județele Galați, Buzău și Suceava.
   O prelegere va fi susținută de conf. univ. dr. Ioan Golcea, de la Universitatea Națională de Muzică din București. Spectacolul va fi prezentat de preotul Valeriu Tufaru. Evenimentul va avea loc de la ora 18.30, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia”. Veți putea audia cântece și colinde specifice sărbătorii Nașterii Domnului. Spectacolul face parte din cadrul Festivalului Coral Național „Pastorala”, ediția a X-a. Intrarea la spectacol este liberă. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Focșani, Corul de Cameră „Pastorala” și Centrul Cultural Vrancea.
    Corul „Pastorala” va cânta și duminică, de la ora 10.00, în satul Lăstuni din Dumitrești, iar de la ora 18.00 va vesti prin colinde Nașterea  Domnului în Catedrala „Sf. Paraschiva” din Panciu, alături de Corul „Cantabile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here