ULTIMA ORĂ: Paradă militară, de Ziua Naţională a României

1
664


   Administrația județeană pregătește o paradă militară specială cu ocazia Zilei Naționale a României din 1 Decembrie. Programul pregătit de autorități pentru  această zi începe încă de dimineață, la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”, cu un spectacol organizat de copii pentru copii, la care vor participa ansambluri artistice din școlile vrâncene. Ulterior, de la ora 10.30, va fi pusă în scenă piesa „Prințesa și mușchetarii”. Iubitorii de film vor putea viziona, de la ora 10.00, la cinematograful Balada pelicula „Dacii”.
Ceremoniile dedicate Zilei Naționale vor fi organizate, de la ora 12.00, în Piața Unirii. Printre surprizele pregătite de organizatori se numără exerciții de mânuire a armelor, la care participă militarii vrânceni, dar și o defilare cu tehnică militară. După amiază va avea loc un spectacol organizat de artiștii Ansamblului folcloric profesionist „Å¢ara Vrancei”, urmat de cel al fanfarei militare.
   Din program nu va lipsi retragerea cu torțe a militarilor Garnizoanei Focșani. Seara se va încheia cu aprinderea luminilor de Crăciun și un spectacol pus în scenă de actorii Teatrului Bulandra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here