GALERIE FOTO: Cadre didactice din Adjud şi Odobești, în vizită la Parlament

4
1365


   Mai multe cadre didactice din Odobești și Adjud au vizitat Parlamentul României ieri, la invitația vicepreședintelui Senatului României, Cristian Dumitrescu, și a deputatului PSD de Vrancea Victor Roman. Cei peste 80 de învățători și profesori au fost întâmpinați de senatorul Cristian Dumitrescu în dreptul scării monumentale de marmură, unde au făcut câteva fotografii de grup. Apoi, cadrele didactice au vizitat sala „Avram Iancu”, sala de ședințe a Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere ale Parlamentului, unde senatorul vrâncean le-a prezentat pe larg rolul, structura și modul de organizare al Senatului României, activitatea legislativă, precum și istoricul Senatului, care va aniversa anul viitor 150 de ani de la înființare. 
   Senatorul Cristian Dumitrescu a rememorat perioada în care a fost membru al Parlamentului European, prilej cu care numeroase grupuri din Vrancea au efectuat vizite de informare și documentare la la Bruxelles ori Strasbourg, invitația sa. „În Parlamentul European este o întreagă cutumă, susținută de o resursă financiară substanțială, privind vizitele de informare organizate la inițiativa parlamentarilor pentru cetățeni”, a precizat senatorul PSD de Vrancea.
   Pe parcursul întrevederii, cadrele didactice au schimbat păreri cu senatorul Dumitrescu privind Legea educației naționale.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here