GALERIE FOTO: Premii pentru elevii cu idei de afaceri

0
1133


   Firma de exercițiu Ecolaxia MK a Colegiului Economic „Mihail  Kogălniceanu” din Focșani a reușit să obțină mențiune în cadrul celei de-a V-a ediții a fazei naționale a Competiției „Business Plan”, ce s-a desfășurat ieri la Focșani. Astfel, locul I a fost acordat Firmei de Exercițiu Ecogen SRL a Colegiului Național „Andrei Mureșan” din Bistrița; locul II a revenit Firmei de Exercițiu „Ovo Media” SRL de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din București, iar locul al III-lea Firmei de Exercițiu „ART PEISAJ” SRL de la Liceul „Vasile Lovinescu” din Fălticeni. Firma de exercițiu „Ecolaxia MK” a Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani a plecat de la această competiție cu mențiune. 
   Comisia de evaluare a fost formată din preșe-dinte Florin Jianu, președintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, iar membri ai comisiei de evaluare au fost Dragoș Cosma, inspector general în cadrul Ministerului Educației Naționale, inspectorul de specialitate Tincuța Zahariuc și reprezentanți ai mediului de afaceri. La eveniment a participat pentru câteva minute și ministrul Educației Remus Pricopie.
   Cea de-a V-a ediție a fazei naționale a Competiției „Business Plan” este înscrisă în calendarul competițiilor și concursurilor școlare ale Ministerului Educației Naționale și este organizată cu sprijinul Asociației EURO<26, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România și al Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic. 
   Mâine, în cadrul Competiției „Business Plan”, va avea loc conferința „Forumul Național – Tinerii motor al dezvoltării”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here