Protha a câştigat marele premiu la Concursul de Interpretare Dramatică

4
723


   Trupa de Teatru „Protha”, a Casei de Cultură din orașul Panciu, a obținut Marele Premiu al Concursului de Interpretare Dramatică pentru Tineret „Audiență Generală”, ce a avut loc la Cluj-Napoca. Actorii au pus în scenă spectacolul „Å¢ara lui Gufi”, de Matei Vișniec. Premierea a avut loc chiar de Ziua Copilului, în sala de festivități a Colegiului Tehnic „Ana Aslan” din Cluj-Napoca.
   În cadrul aceluiași eveniment, Leonid Carabă a obținut premiul pentru rol principal masculin, „Gufi”, Cătălina Lavinia Mazăre a primit premiul special al juriului, pentru rolul „Iola”, iar Iris Tiron și Cristi Conache au primit mențiuni pentru cel mai comic cuplu, ei interpretând rolurile „Bubi” și „Zeno”.
   Primarul orașului Panciu, Ion Petre, consideră că succesul trupei „Protha” confirmă valoarea tinerilor actori îndrumați de Cătălin Sfîrloagă, care au beneficiat, în permanență, de sprijinul și susținerea autorităților locale. „Protha demonstrează, încă o dată, că talentul și dragostea față de teatru, dublate de seriozitate, multă muncă, dar și ambiție, reprezintă adevărata cale spre performanță. Administrația publică locală a orașului Panciu i-a susținut și îi va susține, în continuare, pe acești minunați elevi care, prin realizările lor, reprezintă, cu cinste, comunitatea din care fac parte, fiind un real exemplu pentru tânăra generație”, a declarat Ion Petre.
   De asemenea, Trupa de Majorete a orașului Panciu, „JOLLIS”, a participat, pe 1 Iunie, la Campionatul Național de Majorete de la Brașov. Fetele pregătite de profesoara Oana Apostu s-au clasat pe locul II la categoria Senioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here