Cursuri de formare pentru liderii tinerilor

0
996


   Liderii tinerilor, membri de ONG-uri, dar și alți voluntari implicați în diferite proiecte dedicate tinerilor au posibilitatea să participe la un curs denumit „Managementul voluntarilor în contextul Tineret în Acțiune”, ce se va desfășura la Focșani, în perioada 1 – 3 februarie. Inițiat de Asociația „Change your Lifestyle for You”, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, modulul de pregătire face parte din oferta de formare a Rețelei Naționale a Formatorilor Programului Tineret în Acțiune. Persoanele interesate de această ofertă de formare trebuie să completeze formularul disponibil pe site-ul programului www.tinact.ro până cel târziu vineri, 25 ianuarie.
   „Tineret în Acțiune” este un program al Uniunii Europene care susține activitățile de învățare nonformală pentru tineri, prin finanțarea de proiecte.
   Programul, cu finanțare de la Comisia Europeană, promovează voluntariatul, inițiativele tinerilor, participarea activă a acestora la nivelul comunității și în cadrul procesului decizional, implicarea tinerilor cu oportunități reduse, dar și dialogul intercultural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here