Șefi de post pentru alte nouă Posturi de Poliție

0
1009


   Testările pentru ocuparea funcțiilor de șef de post au continuat și astăzi. Astfel, au ajuns în fața comisiei polițiștii care au vrut să  fie șefi de post la posturile de poliție arondate Secțiilor 7 și 8 de Poliției Rurală Dumitrești și Tulnici. Secției 7 îi sunt arondate comunele Dumitrești, Jitia, Chiojdeni, Vintileasca și Bordești.
   Funcția de șef de post al Postului de Poliție Dumitrești nu a fost ocupată, polițistul care s-a înscris nu a reușit să obțină nota minimă pentru promovare, respectiv 7.
La Jitia, postul a fost ocupat de agent Lăcrămioara Macarie, la Chiojdeni, șef de post este agent șef principal Balica Stan, la Vintileasca, agent șef principal Zanfir Șerban iar la Bordești, șef de post este agent șef adjunct Claudiu Emilian Andraș.
   Secției 8 îi sunt arondate comunele Tulnici, Negrilești, Păulești, Vrâncioaia și Bârsești.
Începând de azi, șef al Postului de Poliție Tulnici este agent șef Ionică Popa, la Vrâncioaia, agent Sorin Nicolaenco, la Păulești, agent șef principal Viorel Popa, la Negrilești, agent principal Costică Diaconu, iar la Bârsești, funcția a fost ocupată de agent șef principal Gheorghe Marian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here