Lansare de carte la bibliotecă

0
415


   Asociația „Simion Mehedinți” și Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează vineri, la ora 11.00, în Holul Sediului Central al Bibliotecii, lansarea ediției a doua a cărții „Neculai Jechianu, un apostol vrâncean”.
   Cartea este apărută la Editura Terra, Focșani 2012, iar selecția de texte adnotate, comentate și nota acestei ediții sunt realizate de profesorii Ion Grigore Cherciu și Vasile Gr. Å¢ibrea. Tot ei o vor prezenta și publicului.
   „«Neculai Jechianu, un apostol vrâncean» nu este o sintagmă căutată, ci un adevăr cu acoperire totală, un adevăr pe care această carte se străduiește să-l pună și mai bine în reala sa lumină, în vremuri precum ale noastre, care-și așteaptă și ele apostolii. Această carte se rânduiește între tomurile ale căror mărturii vădesc că marile valori ale neamului rămân vii prin apostolii săi”, spun, în prefața cărții, academicianul Valeriu D. Cotea și prof. dr. Costică Neagu.
   La acest eveniment sunt invitați să susțină un microrecital de chitară și flaut elevi ai Liceului de Artă „Gheorghe Tatarescu” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here