GALERIE FOTO: „Săptămâna Bibliotecii Adjudene“ s-a încheiat

0
1093


   Ultimele două zile din cadrul Săptămânii Bibliotecii Adjudene au oferit prilejul, celor interesați, să afle lucruri noi, să admire felurite expoziții și să petreacă momente interesante alături de invitații organizatorilor tradiționalei manifestări. Astfel, sâmbătă, a avut loc omagierea a 110 ani de la nașterea scriitorului și filosofului Petre Å¢uțea.
   În aceeași zi, iubitorii tehnicii și educației rutiere de la Clubul Copiilor Adjud au rezolvat teste de circulație rutieră pe calculatoarele Biblionet, și au participat la expunerea „Experiment și creativitate în învătământul nonformal”, prezentată de profesorul Petre Valea. „Educația rutieră, componentă curriculară în activitatea cercului de karting, contribuie nemijlocit la formarea unei conduite preventive a elevilor în calitate de pietoni, bicicliști, motocicliști, viitori automobiliști cât și la evitarea violenței din trafic, în calitate de participanți la traficul rutier. Experimentul, autoexperimentul, învățarea prin experimentare, abordarea unor strategii creative au o puternică valență formativ-educativă în învățământul nonformal”, a declarat profesorul Petre Valea.
   Duminică, ultima zi a Săptămânii Bibliotecii Adjudene s-a încheiat cu expoziția de pictură „Imagini și culoare din poveștile îndrăgite”. Lucrările au fost realizate de utilizatorii de la Clubul de pictură al bibliotecii. Vizionarea colectivă a unui film la Sala multimedia a instituției de cultură a încheiat ediția din acest an a tradiționalei manifestări. „Cea de-a XXIX-a ediție a «Săptămânii Bibliotecii Adjudene» a fost una dintre cele mai reușite manifestări. A avut succes la publicul adjudean și nu numai. Acțiunile culturale s-au adresat tuturor categoriilor de utilizatori, de la preșcolari la vârsta a treia”, a transmis directorul Bibliotecii Municipale Adjud,  profesorul Tatiana Valea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here