Vrâncenii vor să o ajute pe tanti Marița

0
762


   Cazul Mariței Pătrașcu, de 79 de ani, din satul Șerbești, comuna Vidra, prezentat ieri în paginile „Monitorul de Vrancea” a ajuns la sufletul cititorilor noștri care și-au anunțat disponibilitatea de a face donații în beneficiul ei. Fie că e vorba de bani, alimente sau alte lucruri, care îi sunt atât de necesare acestei femei, ce se chinuie să supraviețuiască fără niciun ban, toate pot fi aduse la orice oră, la sediul redacției noastre. Desigur, oricine dorește o poate găsi personal pe tanti Marița, în căsuța ei din satul Șerbești. Ea se va bucura nespus de orice lucru primit, cu atât mai mult cu cât nici prin gând nu-i trece că cineva de pe lumea asta va sări să o ajute.
   Reamintim că bunicuța trăiește de pe o zi pe alta din mila vecinilor, care îi mai duc câte o bucată de pâine. Ea nu are nici pensie și nici ajutor social, acesta din urmă fiindu-i tăiat, din cele povestite de ea însăși, pentru că are pământ pe care oricum, nu poate să-l muncească.
    Puteți reciti drama acestei femei, accesând: http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto-mari-a-femeia-care-supravietuie-te-fara-niciun-ban_2_135547.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here