„Săptămâna Bibliotecii Adjudene” se apropie de final

0
480


   Manifestările din cadrul „Săptămânii bibliotecii adjudene” continuă, astăzi, cu o serie de evenimente ce vor demara la ora 10.00, cu expoziția de carte pe tema Zilei Mondiale a Educației. O oră mai târziu, scriitorul Dumitru Barău își va lansa volumul „Casa umbrelor”, iar Dumitru Anghel va prezenta cartea „Critică literară și muzicală”. Invitați speciali la acest eveniment sunt Lascăr Stan, Ion Catană, Adrian Botez, Paul Spirescu și Ion Croitoru.
   Sâmbătă, adjudenii sunt invitați să participe la vernisajul expoziției de carte ce va avea loc de la ora 10.00, fiind organizată cu prilejul împlinirii a 110 ani de la nașterea scriitorului și filosofului Petre Èšuțea. De la ora 11.00, profesorul adjudean Petre Valea invită pe toată lumea la o dezbatere intitulată „Experiment de creativitate în învățământul nonformal”, pentru ca de la ora 12.00, sub îndrumarea aceluiaș profesor, cei prezenți să-și demonstreze priceperea în completarea unor teste de circulație pe calculatoarele Biblionet, în cadrul acțiunii intitulate „O secundă pentru viața ta”.
   „Săptămâna bibliotecii adjudene” va lua sfârșit duminică, cu derularea a două evenimente. Primul va începe la ora 11.00, când membri Clubului de pictură al bibliotecii își vor expune lucrările, realizate pe tema „Imagini și culoare din poveștile îndrăgite”. De la ora 12.00, în Sala multimedia a instituției de cultură adjudene va fi organizată o vizionare colectivă a filmului „Călător prin Europa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here