Excursie pentru 40 de bunici

0
488


   Patruzeci de bunici, membri ai Centrului Comunitar pentru persoanele de vârsta a treia Adjud, au fost în excursie la Comorod, localitate vestită pentru ceramica ce se face acolo, apoi au intrat în Salina Praid, după care au viziat și s-au cazat în stațiunea Sovata. Aici au avut parte de o frumoasă prezentare a Cetății Sighișoara realizată de trei soli, îmbrăcați în ținute medievale. 
   Cina festivă și serata dansantă care a urmat și la care cu toții au participat cu mare plăcere și voioșie, a încheiat frumoasa excursie, nu însă și distracția, pentru că a doua zi, la sediul Centrului din Adjud, vârstnicii s-au reîntâlnit pentru încă o petrecere. Aceasta a avut loc pe 1 octombrie, de Ziua Internațională a persoanelor Vârstnice, prilej cu care beneficiarii au dansat, au ascultat muzică, au servit prăjituri, cafea și suc și s-au bucurat de momente frumoase.
   Toate aceste activități au fost posibile cu sprijinul Primăriei Municipiului Adjud și al societății „Roman Impex” SRL. Centrul Comunitar pentru persoane de vârsta a treia este un serviciu social înființat în anul 2007 de Consiliul Local Adjud, împreună cu Fundația „Pro Armonia” din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here