Sebastian Ciocan, noul inspector adjunct al ITM

0
1330


   Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vrancea are începând de ieri un nou director adjunct pe Relații de Muncă. Sebastian Sorin Ciocan a fost numit pe acest post prin ordin al ministrului Muncii, Familiei și Protecției Sociale, Mariana Câmpeanu. Fost PDL-ist, Ciocan a reușit acum să ocupe fotoliul de adjunct, vopsit în liberal.
   Ciocan a fost până ieri inspector de muncă în domeniul Securității și Sănătății în Muncă. El și-a depășit soția, Adriana Ciocan, care lucrează la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde este doar inspector. Postul ocupat temporar de Ciocan a fost eliberat de Silvia Perișan, care fusese numită pe șase luni. „Începând de azi (n.r. ieri), prin ordin al ministrului Muncii, domnul Ciocan Sebastian Sorin va exercita, cu caracter temporar trei luni, funcția publică de conducere de inspector adjunct în domeniul Relațiilor de Muncă”, ne-a declarat Eliza Botezatu, inspectorul șef al ITM Vrancea, cea care a ocupat acest post până la ieșirea la pensie a fostului director, Victoria Diaconu.   
   Ciocan a mai fost adjunct la ITM, însă pe domeniul Securității și Sănătății în Muncă, până în vara lui 2009, când a fost înlocuit de Simona Cristina Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here