Ediția: Joi 23 ianuarie 2025 Nr. 6799
Ediția: Joi 23 ianuarie 2025 Nr. 6799

GALERIE FOTO: Aida vă îmbie pe terasa răcoroasă şi modernă


   În acest sfârșit de săptămână fierbinte vă propunem să vă răcoriți cu un pahar de limonadă rece, la umbră și răcoare, pe terasa de la restaurantul Aida. Situat într-o zonă liniștită, pe Str. Moldovei nr. 13, restaurantul se adresează clienților de toate vârstele, cu preparate culinare tradiționale și internaționale, într-o ambianță plăcută. Pentru că atmosfera va fi înăbușitoare în aceste zile, terasa acoperită de la Aida, cu o capacitate de 70 de locuri, vă întâmpină cu un sistem de răcire, dar și multă vegetație verde și flori. Dacă vreți să urmăriți meciurile de fotbal de la Euro, locația este dotată și cu ecrane.
   Barul și restaurantul au o capacitate de 70 de locuri. Aici vă puteți începe ziua cu un mic-dejun copios, la ofertă: cafea, corn, suc și sandviș, la 6 lei. De asemenea, restaurantul are și un meniu al zilei, de luni până vineri. Cu 16 lei veți fi servit cu o ciorbă, un fel principal și o prăjitură. La dejun și cină se pot consuma mâncăruri tradiționale românești, dar și preparate internaționale clasice. Puteți alege dintr-o gamă variată de preparate din carne, pește, fructe de mare, paste și pizza, sucuri naturale și deserturi. Dintre specialitățile restaurantului amintim Mușchi de vită pe cruton cu semințe de susan. Cafe bar-ul vă stă la dispoziție cu o gamă variată de băuturi calde, răcoritoare precum și diferite sortimente de băuturi fine și vinuri de soi.
   Sala de evenimente, de la etaj, are o capacitate de 180 de locuri și  poate fi închiriată pentru banchete, nunți, botezuri, mese festive. Pentru organizarea de evenimente festive se pot crea și meniuri personalizate.
   Restaurantul Aida, unul dintre cele mai longevive din Focșani, fiind deschis în anul 1997, a fost complet renovat și modernizat în urmă cu doi ani și s-a reinventat permanent, adoptând un design modern. 
   Programul este zilnic, astfel: de luni până joi între orele 8.00-24.00, iar la sfârșit de săptămână, de vineri până duminică, între orele 9.00 – 1.00 noaptea.

Restaurantul Aida vă oferă următoarea rețetă: Saltimboca de pui cu sos de ciuperci

Ingrediente: piept de pui, bacon, mozzarella, sare, piper, vin
Mod de preparare: Se așază pieptul de pui aplatizat, apoi trei felii de bacon și una de mozzarella peste el. Se condimentează cu sare, piper și se stropește cu puțin vin. Se dă la cuptor și se coace 30 de minute.
Sosul se prepară din 100 grame smântână, 20 grame unt, 20 grame parmezan, piper, și 50 grame ciuperci, toate date în clocot, pe foc.
Preparatul se servește cu garnitură de ardei copți.

Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?