Sănătate prin calitate numai la primul lanţ privat de clinici dermatologice din România – Laurus Medical

0
2975


   Astăzi, într-o eră dominată de grija pentru estetică, lantul de clinici  LAURUS MEDICAL prin filiala din Focșani își propune să prevină medical, să educe pacientul și să-l trateze conform standardelor internaționale dermatologice.
   Clinica este dotata cu o aparatură de înaltă performanță, cum ar fi dermatoscoape digitale de ultimă generație, echipamente pentru PUVA-terapie, aparatură de radiofrecvență.

   În tratamentul modern  ambulator al psoriazisului este mult utilizată la ora actuală terapia PUVA (psoraleni plus UVA) care constă în expunerea întregului corp la ultraviolete artificiale de lungime de undă A (puțin agresive) după administrarea prealabilă de psoraleni, substanțe fotodinamice care se depun preferențial în plăcile psoriazice și potențează efectul benefic al radiației UVA. Rezultate terapeutice excelente pot fi obținute cu remisie la aproximativ 90% dintre cazuri, după 15-25 ședințe. PUVA mai poate fi folosită ca tratament adjuvant în limfomul cutanat cu celule T, dermatita atopică forma severă, lichenul plan, mastocitoza cutanată, vitiligo, ca și tratament de prevenție în fotodermatoze.
   CRIOTERAPIA este folosită în afecțiunile dermatologice la tratarea cicatricilor superficiale apărute în acnee, verucilor, ciupercilor, granuloamelor, verucilor seboreice, acneei chistice, cheloidelor, acnea juvenilă și rozacee, teleangiectaziile, condilomatozele, căderea părului și  are și o contribuție importantă în tratarea unor cazuri ușoare de cancer de piele. Avantajele acesteia sunt un disconfort minim (înțepătură până la ușoară durere), o toleranță bună a pieliii (chiar și pentru copii), lipsa sângerărilor și a îngrijirilor postoperatorii, riscuri minime de cicatrizare și absența anesteziei.
Depistarea cancerului de piele cu rol de prevenire, depistare a leziunilor precanceroase și canceroase, dar și de soluționare a cazurilor nou descoperite se face prin DERMATOSCOPIE DIGITALÄ‚. Mare parte dintre leziunile diagnosticate sunt  provocate de expunerea îndelungată și neprotejată la soare. Fiecare pacient consultat va fi informat asupra riscului expunerii exagerate la radiațiile ultraviolete, a modalității de autoexaminare a tegumentelor, a aspectului macroscopic al tumorilor cutanate și asupra metodelor terapeutice existente.
   Prelevarea de biopsii cutanate și mucoase sunt prelucrate și diagnosticate în cadrul Institutului Victor Babeș din București.
   Tratamentul cu RADIOFRECVENŢĂ asigură rezultate de o calitate superioară și cea mai rapidă vindecare. Cu acest echipament tratăm: papiloame, vegetații venerice, keratoze seboreice, forme superficiale de cancer, inclusiv vasculare.
   Cea mai mare rată de afecțiuni alergice cutanate este observată în perioada de primăvară. Dacă este pentru prima dată și o reacție alergică este suspectă, explorarea alergologică de tip PATCHTESTARE este necesară pentru a determina cauza reacție alergice și a erupțiilor cutanate ulterioare.
   A alege între frumusețe și necesitate astăzi,  în primul rând este o dovadă de respect și de grijă pentru pacient, el fiind privit în ansamblu și suferințele lui sunt corelate atunci când medicul stabilește tratamentul, alegând între beneficii și risc.
   Ce trebuie să știe pacientul despre acnee? Vestea bună este că se tratează cu success, dar tratamentul neîntrerupt este esențial! Tratamentul local și cel general țin cont de tipul leziunilor, dar și de gravitatea acestora. Îngrijirea cosmetică în acnee, prin TRATAMENT SEBOREGULATOR ÅžI PEELING CU FRUCTE, va  schimba complet calitatea tenului.

   Ne puteți găsi pe strada Popa Åžapca nr. 2 bis, et.1. Pentru o programare în vederea unui consult răspundem la numerele de telefon 0237/213888, 0728857718 si 0785294360(de luni până vineri, între orele 08.00-20.00 și sâmbăta între orele 08.00-12.00), iar pentru alte informații puteți accesa și pagina web www.laurusmedical.ro.
   Vă așteptăm cu încredere în clinica noastră.

   Reducere 50% la tratamentul facial medical doar în perioada 14.05.2012 -31.05.2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here