PROGNOZA METEO: Temperaturi maxime de 13 grade

0
3522


Astăzi, vremea se va menține caldă pentru această perioadă din an, cu temperaturi maxime cuprinse între 3 și 13 grade și minime între -4 și 4 grade, informează Administrația Națională de Meteorologie.
În vestul, centrul și nordul țării cerul se va înnora treptat și mai ales seara și noaptea, local, vor cădea precipitații predominant sub formă de ploaie și mixte la munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu ceață în zonele joase. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în zona înaltă de munte. În București, vremea se va menține caldă pentru această perioadă din an, astfel încât temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar minima în jur de 0 grade. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.
Joi, în țară cerul se va înnora treptat și mai ales seara și noaptea se vor semnala preci-pitații pe arii extinse în jumătatea de vest a țării și local în rest. Acestea vor fi mixte în Maramureș și Transilvania și ploi în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales la munte, unde vor predomina ninsorile. Temperaturile maxime, în scădere în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here