Pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani vor beneficia, cu ocazia Crăciunului, de un meniu diversificat, specific bucătariei românești. Pe lângă alimentele de bază, cum ar fi legume, brânzeturi, salam ori făinoase, pacienții vor primi sărmăluțe, mușchi tocat și portocale.
Astfel, bolnavii care beneficiază de regimul la comun vor primi, în prima zi de Crăciun, sărmăluțe de porc în foi de varză, în a doua zi de Crăciun vor primi cârnați de porc cu piure, iar în a treia zi de Crăciun vor primi mușchiuleț tocat cu cartofi. Pe lângă acestea, pacienții vor primi portocale și cozonac. Meniul este stabilit de medicii curanți, care știu cu exactitate ce fel de hrană i se potrivește fiecărui pacient în parte. În mod normal, pacienții internați in Spitalul Județean de Urgență beneficiază de o rație zilnică de hrană de 7 lei, suma alocată de Ministerul Sănătații. Regimurile alcătuite de medicii nutriționiști sunt particularizate pe diverse tipuri de afecțiuni. Lehuzele și persoanele arse primesc, în plus față de restul bolnavilor, mere și lapte. În cazul dietelor comune, pacienții primesc la masă supe, ciorbe, fasole, friptură și mâncare de cartofi, orez sau tăiței.
Spitalul Județean de Urgență „Sfantul Pantelimon” din Focșani are 728 de paturi și deservește aproximativ 390.000 de locuitori.
Media anuală a bolnavilor internați aici este de 34.000-35.000 de persoane.