Noaptea de Revelion, clipa în care vechiul se întîlnește cu noul, va marca întregul an ce ne stă în față. Se spune din moși strămoși că belșugul mesei, fastul ținutei special alese și atent studiată de către doamnele casei, bucuria dată de persoanele dragi din jur, toate sînt o oglindă în miniatură a întregului an nou. Venind în întîmpinarea dorinței de belșug și prosperitate, Restaurantul Casa Veche pregătește focșănenilor un meniu de excepție, o simfonie a mîncărurilor spectaculoase, băuturilor fine și a muzicii ce întregește tabloul regesc. Oferta are un preț special, de doar 250 lei pentru o petrecere de neuitat, în care se regăsesc un meniu de excepție și muzică de toate genurile asigurată de DJ și Ansamblul Å¢ara Vrancei. Casa Veche a pregătit și o ofertă specială pentru retro Revelionul 2010, organizat în seara de 1 ianuarie,la un preț de doar 80 lei de persoană.
Se apropie Revelionul iar restaurantele au început să propună meniurile festive pentru petrecerea dintre ani. Cînd alegem un restaurant trebuie să avem grijă ca prețul să fie corect, mîncarea să fie specială, așa cum este noaptea de Revelion, iar băutura de calitate. Dacă petreci Revelionul la un restaurant vrei să ai parte de tot ce este mai bun, de un meniu cu care nu te delectezi în orice zi și o atmosferă de neuitat.
Cînd vorbim despre petrecerea de Revelion, aceasta nu putea începe decît așa cum restaurantul Casa Veche și-a obișnuit oaspeții, cu stil, cu somon fume cu pastă de brânză,limette cu salată de surimi,ouă de prepeliță cu icre de manciuria și creveți cu sos anchois. Accente pline de pasiunea sunt date de băuturi precum whisky, vodkă, Gin Tonic, cremă whisky dar și sucuri, apă plată, apă minerală și cafea. Antreul va include mîncăruri fine, aranjate în asa fel incit sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi ale celor care vor petrece noaptea dintre ani la restaurant Casa Veche. Piept de rață cu parmezan și rucola,ruladă din mușchi de vită cu prune afumate, ruladă din piept de pui cu brocoli și măsline,șvaițer cu ananas,roșii cherry cu pastă de brânză, toate vorbesc de la sine și ne reamintesc de frumusețea artei culinare care a fost reînviată de personalul restaurantului, specialiști de primă clasă. Luxuriantul meniu continuă cu somon cu mousse de avocado,piept de curcan cu sparanghel și sos de cocos, îmbelșugate de gustul fin al șampaniei albe și roze. Festinul continuă cu mușchi de vacă și ficat de rață în crustă aurie cu sos de merișoare și orez cu migdale, brânzeturi:horezu, camembert, brie și struguri.
Vinurile au fost selectate cu atenție pentru a se potrivi perfect cu mîncărurile speciale.
Meniul este încununat de un desert de excepție făcut după o rețetă specială. Pentru restaurantul Casa Veche, fiecare mîncare trebuia să iasă o opera de artă, și ca aspect și ca gust iar servirea trebuie să fie impecabilă.Așa și-a obișnuit oaspeții și așa a reușit să-i păstreze.
Restaurantul Casa Veche vă așteaptă la o petrecere de 5 stele de Revelion și în seara de 1 ianuarie 2012, rezervările putând fi făcute la numărul de telefon 0727.724.217.