Cursanţi experimentaţi la IT CLUB Focşani

0
1051


Centrul de pregătire în informatică și formare profesională, IT CLUB, acreditat ECDL România, a eliberat în luna octombrie primele diplome de certificare ECDL Complet. Absolveții cursurilor vor putea astfel să îsi echivaleze cu „Experimentat” proba de Competențe Digitale din cadrul Examenului de Bacalaureat 2012!
Pentru elevi, centrul are prețuri promoționale: un examen este 45 lei, iar o oră de pregătire 10 lei. Printre cursanți sunt și adulți, ce beneficiază de un program de instuire adaptat unei vieți active.
Permisul european de conducere a computerului (ECDL) a fost creat astfel încât să îi ajute pe deținătorii acestui certificat atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi. De asemenea, Permisul ECDL reprezintă pentru deținător și o recomandare în fața unui posibil angajator, deoarece îi arată acestuia din urmă că posesorul are o calificare recunoscută, relevantă și garantată.
Competentele digitale reprezintă o componentă de bază, precum cititul și scrisul, vor ajuta cetățenii europeni în situația economică dificilă în care ne aflăm să facă față cerințelor tot mai ridicate în competiția de pe piața muncii.
Centrul are în vedere și formarea profesională a cadrelor didactice atât prin Cursurile ECDL, ce fac parte din programul pentru formare continuă (20 și 25 de credite transferabile), precum și prin înscrierea la următoarele cursuri de Specializare: Formator de Formatori, Mentor, Ma-nager de proiect, Evaluator competențe profesio-nale în colaborare cu un ONG profilat pe activități de învățământ- calificare, specializare, perfecționare. „Puteți începe programul ECDL în orice moment, contactându-ne și cumpărând un Card ECDL. În măsura în care considerați că aveți nevoie de cursuri, puteți să apelați la programul de instruire oferit. Vă așteptăm la sediul nostru din strada Tinereții, nr.5; www.itclubfocsani.ro”, a declarat coordonatorul centrului, profesor Andreea Ioniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here