S-a spânzurat din cauza datoriilor

1
957


Un bărbat din Odobești nu a mai putut duce povara datoriilor pe care le avea și  și-a pus capăt zilelor. Bărbatul a stat la masă cu familia, iar după aceea s-a ridicat și a plecat. La scurtă vreme, soția l-a găsit fără suflare, chiar în locuință. Bărbatul și-a pus capăt zilelor în data de 17 august, la ora 21.43. Decebal M. a mai avut tentative de suicid și de fiecare dată gestul necugetat a fost pus pe seama problemelor financiare cu care se confrunta. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, cu excepția celor provocate de ștreang, și a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.
În ultima vreme, sinuciderile, dar și tentativele se țin lanț. Aproape zilnic, cel puțin o persoană ajunge la spital în stare gravă, după ce a înghițit medicamente sau a băut substanțe toxice. De curând, un bărbat din Tătăranu s-a întors din Italia, iar în urmă cu câteva zile a fost găsit spânzurat în locuință.
De la începutul anului și până în prezent, cel puțin 10 oameni și-au pus capăt zilelor. Printre ei și o copilă de numai 13 ani, din comuna Tulnici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here