Bojoaică, Ciocîrlan şi Grigoraş, aproape eliminaţi de la Garda Financiară

8
1468


Comisarul Costel Isticioaia a obținut punctajul maxim la proba scrisă din cadrul examenului de testare profesională organizat la Focșani pentru funcționarii de la Garda Financiară. De la Garda Financiară Vrancea a lipsit un singur comisar înscris la concurs, respectiv Elena Raluca Giurgea. De menționat că proba scrisă nu s-a mai desfășurat la Åžcoala Ion Basgan, așa cum era anunțat inițial ci la Direcția Generală a Finanțelor Publice Vrancea. În plus, testarea a început cu aproape trei ore întârziere.
Conform rezultatelor de la proba scrisă, dacă nu vor fi modificări importante la interviul din 15 iulie, își vor pierde locul de la Garda Financiară următorii : Mihai Bojoaică, Mihai Grigoraș, Constantin Ciocîrlan, Costinel Cicerone Chiriac, Costel Cernat, Andrei Coman și Iulian Eduard Miron. La examenul organizat la Focșani au fost înscriși 75 de comisari de Garda Financiară de la secțiile Bacău, Vrancea, Galați, Neamț și Vaslui. În termen de 24 de ore pot fi depuse eventuale contestații iar interviul va avea loc pe 15 iulie. Conform procedurii, dacă un comisar obține mai puțin de 70 de puncte este declarat respins. Punctajul maxim care poate fi obținut de un comisar este de 100 puncte. Comisia de examinare este condusă de comisarul șef de secție la Garda Financiară Prahova, Constantin Teodor iar membri sunt Teodor Herea și Mirela Postaru, de la Comi-sariatul General al Gărzii Financiare.secretarul comisiei este Marian Romeo Guiu, consilier juridic la secția Vrancea.

Noua structură organizatorică și statele de funcții intră în vigoare la 25 iulie. Conform organigramei aprobate de conducerea ANAF, secția Vrancea a Gărzii Financiare este condusă de un comisar șef de secție, funcție asimilată celei de director executiv și un comisar șef de divizie, respectiv șef serviciu. Urmează 14 posturi de comi-sar clasa I, din care trei cu grad profesional asistent, unul principal și zece superior. La compartimentul juridic este un consilier juridic cu grad profesional principal iar la compartimentul admi-nistrativ doi experți clasa I, principal și asistent.

Comisar cls.I grad profesional superior

Isticioaea Costel    100 ADMIS
Stan Costel    94 ADMIS
Urloiu Toader    94 ADMIS
Tălmaciu Nicu    94 ADMIS
Vîlcu Nicolae Marian    94 ADMIS
Iancu Ionel    91 ADMIS
Mateescu Dorică    88 ADMIS
Dumitru Aurel    88 ADMIS
Stanciu Constantin    88 ADMIS
Dimitriu Andi Cristian    85 ADMIS
Cernat Costel    82 ADMIS
Chiriac Cicerone Costinel    79 ADMIS
Ciocîrlan Constantin    76 ADMIS
Grigoraș Mihai    67 ADMIS
Bojoaică Mihai    55 ADMIS

Comisar cls.I grad profesional asistent

Surăianu Nelu Nastase    91 ADMIS
Hărăbor Dan Adrian    91 ADMIS
Misăilă Cristi Valentin    86 ADMIS
Miron Iulian Eduard    74 ADMIS
Coman Andrei    74 ADMIS
Giurgea Raluca Elena    ABSENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here