„Clubul poveştilor în aer liber”

0
164


A patra ediție a proiectului „Clubul poveștilor în aer liber”, realizat de către Biblioteca Municipală din Adjud a început astăzi și se va desfășura până pe 10 septembrie, în parcul din Adjud. Acțiunea va avea loc zilnic, între orele 10.30 – 12.30 și 17.30 – 19.30.
Astfel, adjudenii de vârste mici și mari, pe lângă o plimbare rela-antă în parc se pot bucura și de citirea unor cărți și ziare. Åži anul acesta, Biblioteca din Adjud oferă cititorilor cele mai noi achiziții ale instituției.
Copiii, pe lângă o repriză de joacă pot citi sau asculta povești. De asemenea, părinții și bunicii care ies cu cei mici la plimbare în parc pot să citească anumite cărți, ziare și reviste în timp ce se recreează la umbra copacilor. Având în vedere faptul că acest proiect de a oferi adjudenilor posibilitatea să citească gratis cărți în parc s-a bucurat de succes în anii trecuți, Bi-blioteca adjudeană vrea să realizeze un program mai amplu pe această temă. „Noi vrem să be-eficieze de lecturarea cărților noastre și adulții, nu numai copiii. De aceea, în acest an am scos de pe rafturile bibliotecii și cărți pentru părinți și bunici”, a precizat Tatiana Valea, directoarea Bibliotecii din Adjud.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here