Specializare Media la Colegiul „Gheorghe Balş”

0
308


Reprezentanții Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș” din Adjud au lansat oferta educațională a unității de învățământ pentru anul școlar 2011-2012. Absolvenții școlilor generale din municipiu, dar și cei din localitățile limitrofe, care promovează Evaluarea Națională, pot să opteze pentru una dintre cele 6 specializări ale Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș”. Specializările cuprind domenii de pregătire vaste, iar la sfârșitul celor 4 ani de studiu, elevii obțin atestate de calificări profesionale.
Colegiul „Gheorghe Balș” oferă următoarele specializări: Mecanică cu calificare profesională de tehnician mecatronist, electronică în automatizări, protecția mediului, economie, turism și alimentație și specializare în domeniul electric. O noutate pentru viitorul an școlar este specializarea producție media, unde elevii se pot pregăti pentru a deveni tehnicieni specialiști în audio-video, producție film și televiziune și multimedia. „Domeniul media se adresează celor interesați de aprofundarea cunoștințelor legate de procesul producției mediatice, de diverse formate predilecte în televiziune, radio, presa scrisă și online. Absolvenții pot urma cursuri postliceale pentru calificări din domeniul «Producție media», precum: Cameraman-fotoreporter, Editor imagine, Tehnician iluminare-filmare, Tehnician sunet, Asistent producător film TV, Tehnoredactor, Designer pentru publicitate, Redactor pentru publicitate și Asistent regizor artistic”, se precizează în oferta educațională pentru anul școlar 2011-2012 a Colegiului „Gheorghe Balș” din Adjud.
Pentru mai multe informații despre specializările unității de învățământ, cei interesați pot vizita pagina de internet a colegiului, respectiv www.colegiulgheorghebals.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here