Restaurantul Zimbru, încărcat de istorie și veche tradiție vrânceană, are acum o nouă față, mult mai modernă și atrăgătoare. Acesta s-a reinventat, oferind servicii noi, variate și de calitate, la prețuri explozive. De la înființare, în 1977, și până în prezent, Restaurantul Zimbru este locația în care peste o mie de cupluri și-au organizat nunțile în stilul și eleganța specifice localului.
Managerul Restaurantului Zimbru, Ioan Manoliță, este un mare iubitor al alimentației publice, și din 1977, de când se află la conducerea unității, nu și-a dezamăgit niciodată clienții. „Din 1976 lucrez în comerțul de alimentație publică și mi-a plăcut foarte mult. E ceea ce știu să fac cel mai bine”, a mărturisit Ioan Manoliță.
Noul Restaurant Zimbru este structurat pe două niveluri. La parter, se găsesc preparate culinare și dulciuri, care pot satisface toate gusturile și buzunarele, prețurile practicate fiind cu mult sub nivelul pieței. Cei care vor veni să mănânce aici, vor fi mai mult decât mulțumiți, și vor câștiga bani și timp.
De asemenea, managerul Restaurantului Zimbru vrea ca, începând de săptămâna viitoare, să realizeze și o linie de catering, pentru ca focșănenii să se poată bucura de preparatele gătite de maeștrii bucătari ai localului, atât în intimitatea propriei locuințe cât și la serviciu. „Punctul de jos este dedicat preparatelor pentru casă, preparate și dulciuri de bucătărie și de cofetărie. Preparatele sunt dedicate omului cu buget de criză și timp puțin. «Food Shop» este adresat tuturor categoriilor de oameni, care lucrează foarte mult și nu au timp să gătească. De asemenea, cei care vor să mânânce aici, au toate condițiile necesare, mai ales că am o gamă variată de produse, de la preparate la cuptor, supe, ciorbe, salate la dulciuri. Prețurile sunt cu mult sub nivelul pieței”, a spus Ioan Manoliță.
La etajul clădirii se află restaurantul, sau, după cum zice chiar Ioan Manoliță, o combinație între pub și restaurant. Această parte a clădirii satisface toate gusturile, persoanele care vor veni aici putând servi de la hamburgeri și bere, până la cele mai rafinate preparate culinare și cocktailuri. „La etaj, unde este restaurantul, avem o gamă foarte diversificată de produse, de la hamburgeri, pizza, supe până la ciorbe, tochituri. Bucătăria este majoritar românească și vrânceană cu influențe internaționale”, a precizat Ioan Manoliță. Bucătarii unității au aproximativ 15 ani de experiență în domeniu. Persoanele care vor păși în Restaurantul Zimbru vor beneficia de servicii foarte bune, cu o complexitate de produse la prețuri mici și un ambient foarte plăcut. Seara, clienții vor putea asculta muzică bună, live. Cei care vor trece pragul acestui restaurant vor pleca doar cu amintiri frumoase. În plus, Restaurantul Zimbru oferă garanția calității la un preț mic. Astfel, un prânz, care este compus din felul I, felul II și desert, ajunge să coste maxim 16 lei. Iar gustul… un deliciu! „La o calitate superioară, noi avem un preț mic. De exemplu, un prânz compus dintr-o supă sau ciorbă, o tocăniță sau o tochitură, plus desert, nu depășește suma de 16 lei. Noi satisfacem toate gusturile și toate categoriile de vârstă”, a adăugat Ioan Manoliță, managerul Restaurantului Zimbru.
Pentru a satisface toate nevoile clienților, Restaurantul Zimbru va avea, de săptămâna viitoare, și rețea de internet wirelles, pentru ca cei care vor veni aici să se delecteze cu mâncărurile bucătarilor pricepuți, să-și poată rezolva treburile zilnice sau doar să stea conectați la noutățile on-line. De asemenea, clienții vor putea să-și petreacă serile de week-end într-un ambient plăcut, care să le țină trează buna dispo-ziție până în zori. Acest lucru va fi posibil începând chiar de săptămâna viitoare, când vor fi organizate seri romantice, cu premii surpriză. Fiecare cuplu care va trece pragul acestui restaurant va participa la o extragere, premiul constând fie în bani, fie în plata integrală a consumației din seara respectivă. În serile de week-end, atmosfera va fi întreținută de o formație muzicală, iar cei doritori vor putea dansa după bunul plac. „Noi ne-am dori ca în fiecare vineri, să organizăm o seară romantică, dedicată cuplurilor, iar, pe viitor, să organizăm și seri tradiționale românești, cu muzică populară, și chiar expoziții culinare, cu preparate gătite de toți bucătarii din Focșani”, a mai spus Ioan Manoliță.