Ediția: Joi 26 Decembrie 2024. Nr 6785
Ediția: Joi 26 Decembrie 2024. Nr 6785

Îngheţată de iaurt cu ciocolată albă


Ingrediente:
100 gr ciocolată albă (eu am folosit 50 gr ciocolată albă cu bucăți de banane și 50 gr ciocolată albă cu bucăți de căpșuni)
400 gr iaurt
200 ml lapte
5 linguri zahăr pudră
2 lingurițe esență de vanilie
 
Mod de preparare:
Se dă iaurtul prin strecurătoare și se amestecă cu laptele, zahărul pudră și vanilia. Se topește ciocolata la bain-mare.După ce s-a topit, se amestecă cu 3 linguri din amestecul cu iaurt.Se adaugă ciocolată în compoziția cu iaurt și se amestecă bine. Se dă compoziția obținută la congelator pentru 4-6 ore, până se întărește, amestecând din când în când pentru a împiedică formarea cristaleleor de gheață.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?