Ediția: Duminică 22 Decembrie 2024. Nr 6784
Ediția: Duminică 22 Decembrie 2024. Nr 6784

Prăjitură cu foi cu miere


Ingrediente:
foi cu miere (eu  le-am cumpărat)
cremă de tort cu gust de vanilie
zahăr pudră vanilat
100 g margarină
coajă de lămâie
un borcan de gem de caise (se poate pune magiun sau gem de gutui, oricum un gem un pic acrișor)
 
Mod de preparare:
Se face crema conform indicațiilor de pe pachet, apoi se încorporează margarina în cremă, cu ajutorul mixerului (puțin câte puțin) și coaja de lămâie, până obținem o cremă fină și pufoasă. Pentru asamblarea prăjiturii, punem pe un platou prima foaie de prăjitură (în pachet sunt 4 foi), întindem un strat de cremă, apoi a doua foaie, gemul de caise, a treia foaie, iar cremă și la final foaia numărul patru.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?